Urfalıları çileli 4 ay bekliyor…

Şanlıurfalılar yaz aylarında adeta çileye dönüşen elektrik sıkıntısına çözüm istiyor.

Urfalıları çileli 4 ay bekliyor…
Video için play'e tıklayın

Yıllardır devam eden elektrik sorunu için bu yılda hiçbir adım atılmadı. Şanlıurfalılar özellikle yaz aylarında elektrik alt yapısının sağlam olmaması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor. Yıllardır yapılması beklenen elektrik sorunları için bu yılda hiçbir adım atılmadı…

ÇİFTÇİLER SOKAKLARA İNMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl yaşanan elektrik sıkıntıları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan çiftçiler sokaklara inmişti. Elektrik ile sulama yapan çiftçiler yaşanan elektrik sıkıntıları nedeniyle muhatap bulamayınca

DEDAŞ

il binası ve

TEİAŞ

binalarını basmıştı.

URFA’DA

RAMAZAN

EZİYET

E DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Şanlıurfa’ya yaz aylarına denk düşen Ramazan sıcaklık nedeniyle vatandaşları olumsuz etkiliyor. Yazın sıcaktan etkilenen oruçlu vatandaşlar elektriklerin kesilmesi nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor. Urfalı esnaflar ise elektrik kesintilerinden en fazla etkilenenler arasında gösteriliyor. Elektrik kesintileri nedeniyle ürünler zarar görürken esnaflar yaz aylarında zarar ediyor. Urfalılar aynı sıkıntıların bu senede yaşanmamasını istiyor.

Ayrıca Urfalıların elektronik eşyaları yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle büyük zararlar görüyor…

ACI AMA GERÇEK URFALILAR O SIKINTILARI BU YAZ DA ÇEKECEK

Şanlıurfa’nın kanayan yarası Elektrik sıkıntıları için hiçbir adım atılmadı. Alt yapı sıkıntı olan Şanlıurfa’da alt yapı ve trafo çalışması yapılmadı.

Urfalılar önümüzdeki 4 ay geçtiğimiz yıllarda yaşadıkları sıkıntıları yaşayacak…

2012 yılında Acil Güldürü ekibi tarafından çekilen kısa film günümüze bu konuda ışık tutuyor.

İşte o kısa film;

24 May 2016 - 11:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.