Urfalı İş Adamın Cumhurbaşkanı Sevgisi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde ikamet eden Mehmet Buluktimur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığı ve sevgisini göstermek için

Urfalı İş Adamın Cumhurbaşkanı Sevgisi
Vatandaş
Video için play'e tıklayın

Eyyübiye ilçesinde yaşayan Mehmet Buluktimur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığını hayatının her alanına yansıtıyor, evinin salonunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resimleri ile donattı.

İş Adamı Mehmet Buluktimur,"Sayın Cumhurbaşkanımızın sevdalısıyım ve kendi evimin bir odasını Cumhurbaşkanımızın nerdeyse müzesine çevirdim, öyle zannediyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımızın kendi evinde bile bu kadar fotoğrafları yoktur. Cumhurbaşkanımızı Şanlıurfa'ya gelişinde havalananda karşılayıp sonra kendi matbaalarında basıp imzalayıp bana gönderdiği ikimizin olduğu fotoğrafta var. Ayrıca mecliste bulunan bakanların çok sayıda fotoğrafı da mevcuttur. Benim evim Şanlıurfa merkezde 24 saat açıktır. Ben il dışında olsam bile burada 2 kişi görevli çay,ekmek, yemek, kahve gelen giden misafirleri ağırlamak için böyle bir oda evden bağımsız olarak hizmet veriyor, buraya gelen tüm konuklar sayın Cumhurbaşkanımızın müzesine gelmişi gibi oluyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile bir Dünya lideri ve bugüne kadar Türkiye Cumhuriyetimize bir çok yerde dik duruşu Bayrağını dik tutun, Türkiye'nin bütün sınırlarını üstün tutan ve Türkiye'de yaşayan vatandaşların en üst düzeyde refaha kavuşması için uğraşan günde nerdeyse 22 saat çalışan bir Cumhurbaşkanına hasta olmamak elde değil"dedi.

26 May 2018 - 15:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.