Urfalı İş Adamı 2 Hanımı ve 10 Çocuğuyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Şanlıurfalı iş Adamı Mehmet Buluktimur 2 hanımı ve 10 çocuğu ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmek için Ankara'ya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Buluktimur Ailesi Şanlıurfa'dan getirdikleri Tespihi hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Cumhurbaşkanı ile hatıra fotoğrafı çektiren Aile önce gurup toplantısını izledi daha sonra da Cumhurbaşkanlığı külliyesini gezdiler. Burada bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Buluktimur Ailesi buradan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Şanlıurfalı iş Adamı Mehmet Buluktemi,"Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz o bir dünya lideridir çocuklarım Cumhurbaşkanımızı çok seviyorlar görmek istediler ailece ziyaret ettik Allah başımızdan eksik etmesin" diyen konuştu.

#

31 Oca 2018 - 13:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.