Urfalı Gazeteciler Piazza'da yarışacak

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının

Şanlıurfa’da görev yapan basın çalışanları, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından organize edilen bowling turnuvasına katılarak, haberdeki değil bowlingdeki maharetlerini yarıştıracaklar.Meslekleri sebebiyle, oldukça stresli bir çalışma temposuna sahip olan gazeteciler, her yıl 10 Ocak’ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte eğlenerek stres atacaklar.Piazza’nın, gazetecileri buluşturarak aralarındaki kaynaşma duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan Bowling Turnuvası, 11 Ocak Pazartesi günü, AVM’nin üst katında bulunan Play Bowling’de gerçekleştirilecek. Saat 18.00’de başlayacak olan turnuvaya, her basın kuruluşu dörder kişiden oluşan bir takımla katılabilecek.

10 Oca 2016 - 15:27 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.