Urfa’dan Erdoğan’a toplu bağış

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ve belediyelerin düzenlediği organizasyonla Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bağış

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ve belediyelerin düzenlediği organizasyonla, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına 61 bin 500 kişi para yatırdı.

Cumhurbaşkanı seçimi yarışında AK Parti, desteklediği Recep Tayyip Erdoğan’a destek amaçlı çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce de il gençlik kollarının para yatırdığı hesaba bu sefer il teşkilatının düzenlediği organizasyonlar toplu bağış yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in yanı sıra merkez Haliliye ve Eyyübiye Belediye Başkanları Fevzi Demirkol ve Mehmet Ekinci ile Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın katıldığı organizasyona binlerce vatandaş eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalık, Ziraat Bankasına kadar yürüyerek, Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına para yatırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, Şanlıurfa’dan Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına 61 bin 500 kişinin para yatırdığını söyledi.

#

06 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.