Urfa’da vatandaş havai fişekten şikayetçi

Şanlıurfa'da vatandaşlar gece yarısı atılan havai fişeklerde rahatsız olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa’da yapılan düğünlerde sevinç gösterisi olarak gece saatlerinde yapılan havai fişek gösterisi vatandaşın tepkisine neden oluyor. Gece saatlerinde kentin birçok noktasında patlatılan havai fişekler vatandaşları rahatsız ederken özellikle gece 22.00’den sonra patlatılan havai fişekler korkuya da neden oluyor. Geceleri hava fişek gösterisinin yasak olmasına rağmen düğün sahipleri yasak dinlemiyor.

VATANDAŞ ÇOCUKLAR KORKUYOR

Öte yandan gece yarısı patlatılan havai fişeklerden vatandaştan çok çocuklar etkileniyor. Gece uyuyan çocuklar havai fişek sesi ile korkarak uykudan uyanıyor.

#

19 Eyl 2016 - 13:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.