Urfa’da tüm sokakların ismi değişti ama o...

Şanlıurfa'da geçtiğimiz yıllarda yapılan düzenleme ile sokakların tamamına rakam isimleri verildi fakat o sokağın ismi değişmedi…

Urfa Büyükşehir olmasının ardından yeni bir düzenleme yapılarak sokak isimleri rakamlarla değiştirildi. Yapılan isim değişiklikleri tüm tabelalarda değişirken bir sokakta isim değişmedi. Haliliye İlçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Tatlıses sokağın ismi olduğu gibi bırakıldı.

Şanlıurfalı ses sanatçısı İmparatar İbrahim Tatlıses’in soyadının verildiği sokak ismi değişmedi. Tüm sokaklara rakamlı isimler verilirken o sokak ismi aynı bırakıldı.


26 Haz 2016 - 14:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.