Urfa’da satılan midye ilgi görüyor

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde işlek caddelerde durarak elindeki tabla üzerinde midye satan Bekir yıllardan beri bu şekilde yaşamını sürdürdüğünü

Şanlıurfa’da akşam saatlerinde işlek caddelerde durarak elindeki tabla üzerinde midye satan Bekir, yıllardan beri bu şekilde yaşamını sürdürdüğünü belirterek, işinden memnun olduğunu söyledi. Urfa’da deniz olmamasına rağmen, midyenin satılmasının bazı kişiler tarafından ilginç görüldüğünü aktaran Bekir, “ben yıllardan beri Mersin’den midye getirip, burada hazırladıktan sonra satıyorum. Tabi Urfa’da deniz olmadığı için insanlara ilginç geliyor. Gerçek anlamda bu iş için çaba gösteriyorum ve en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorum. Mersin’den getirdiğim midyelerin için burada hazırlıyorum ve o şekilde müşterilerime satıyorum. Yıllardan beri bu işle uğraştığım için alıştım artık ve bu işi bırakmayı düşünmüyorum” dedi.

Midye severlerin ağız tadının lezzetini karşıladığını belirten Bekir, midyelerin özellikle öğrenci ve başka illerden gelen kişiler tarafından ilgi gördüğünü söyledi. Midyelerin yanına limon da koyan Bekir, deniz kenarında satılan midyeleri aratmamaya çalışıyor. Ayşe Gülebak

#

22 May 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.