Urfa’da lambalar geceleri kapalı, gündüzleri açık oluyor

Şanlıurfa'nın en büyük sorunlarından olan enerji sorunu her kesim tarafından tepki alıyor ancak çözüm üreten yok. Şanlıurfa'da sürekli

Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarından olan enerji sorunu her kesim tarafından tepki alıyor ancak, çözüm üreten yok.

Şanlıurfa’da sürekli enerji kesintisinin olması üzerine tepkilerini dile getiren vatandaşlar, öte yandan gündüzleri açık bırakılan sokak lambalarına da tepki verdi. Eyyüp Peygamber caddesi ara sokaklarda gündüz vakti açık bırakılan sokak lambaları vatandaşların tepkisini çekiyor. Bu anlamda belediyeye tepki büyürken, öte yandan akşam saatlerinden itibaren kesilen elektrikler de DEDAŞ’a tepkinin büyümesine neden oluyor. Akşam saatlerinden itibaren Eyyübiye’de kesintiye uğrayan elektrikler, mahalleyi karanlıkta bırakırken, vatandaşlar bu duruma sitem ederek, DEDAŞ’ı göreve çağırdı. Bu elektrik kesintisinin ilk ve son olmadığını dile getiren vatandaşlardan Müslüm Kılıç, “akşamları karanlıkta oturuyoruz, gündüzleri ise sokak lambaları açık bırakılıyor. Elektrik sorunumuza bir çözüm üreten olacak mı? Yıllardan beri aynı sorunu yaşıyoruz ancak bir çözüm üreten yok, bu anlamda DEDAŞ’ı göreve çağırıyoruz. Mahallede sürekli elektrik telleri kopuyor, trafo patlıyor ve gelen ekipler, geçici bir çözüm üreterek, geri gidiyor. Biz geçici değil, sürekli çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

#

02 Ara 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.