Urfa'da köfte tepsisiyle dolarlar taşındı

Şanlıurfa'nın tanınmış işadamlarından 29 yaşındaki Serkan Oflaz hayatını 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz ile birleştirirken çiğköfte leğeninde

Urfa'da köfte tepsisiyle dolarlar taşındı
Zynp
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’daki düğünde dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa’nın tanınmış işadamlarından 29 yaşındaki Serkan Oflaz, hayatını 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz ile birleştirirken, çiğköfte leğeninde getirilen dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa’nın tanınmış iş adamlarından Abuzer Oflaz’ın 29 yaşındaki oğlu İş adamı ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı Medya Tanıtım Başkanı Serkan Oflaz, hayatını 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz ile birleştirdi. Bir otelde havuz başında düzenlenen düğün töreninde davetliler, gelin ve damadın içeri girmesiyle birlikte dolar atma yarışına girdi. Düğüne katılan davetliler, piste çıkarak dans eden gelin ve damadın başına dolar atmak için birbirleriyle yarıştı. Damadın arkadaşları damada sürpriz yaparak damat tıraşını yaptı. Damat tıraşının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin kıydığı nikah töreninde gelin ve damadın nikah şahitliklerine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, iş adamı Hüseyin Şenbahar yaptı. Kıyılan nikahın ardından damadın arkadaşları çiğköfte leğeninde dolar getirdi. Leğen içerisinde bulunan dolarlar gelin ve damadın başına savurdular. 5 görevlinin yerden topladığı dolarlar davul bavuluna konuldu. Dolar isteyen davetlilere 1 lira karşılığında dolar verildi.

10 Tem 2016 - 22:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.