Urfa'da Bayram Alışverişi Başladı

Şanlıurfa Ramazan Bayramına iki gün kala Vatandaşı bayram alışverişi telaşı sardı. Çarşı-pazar alışveriş yapmak isteyenlerle doldu.

Ramazan ayının bitmesine iki gün kala Şanlıurfa’da giyim mağazaları vatandaşların akınına uğruyor. Vatandaşlar . Yıldız Meydanı, bayram telaşının en net görüldüğü yerlerden biri. Ramazan bayramı öncesi mağazaların yolunu tuttu. Alışverişlerde en fazla ilgi ayakkabı ve giysiye oldu

Bayram alışverişi yapan vatandaşlar da çocuklara yönelik bayram alışverişi yaptığını belirterek, "Çocuklarıma bayramlık kıyafet almak için alışveriş yapıyorum. Biz kendimize alışveriş için bayramı beklemiyoruz. Yılda bir kez belki alıyoruz. Yoksa almıyoruz. Ülkemizde gelenek haline gelmiştir. Bayramda yeni giysiler ayakkabılar almak. Biz babalarımızdan böyle gördük, küçüklüğümüzde bayramlık alınır ve bizleri sevindirirlerdi. Şimdi bizde bunu çocuklarımıza yapıyoruz. Onlar da ilerde çocuklarına yaparak bu geleneği sürdürecek"diye konuştular.

23 Haz 2017 - 08:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.