Urfa’da Bayram Alışverişi Başladı

Şanlıurfa'da arife gününe üç gün kala vatandaşı bayram telaşı sardı. Bayram nedeniyle geceleri çarşı pazarda alışveriş hareketliliği yaşanıyor

Ramazan bayramına geri sayım başlarken, Şanlıurfa caddelerini alışveriş telaşı sardı. Vatandaşların bayram hazırlıklarına şimdiden başlaması esnafın da yüzünü güldürdü. Kimi vatandaşlar alışveriş için kalan süreyi iyi değerlendirirken kimi de fiyatların ucuzlaması için son günü bekliyor.

Bayramın yaklaşması dolayısıyla giyim ve ayakkabı mağazaları başta olmak üzere şekerleme ve tatlı satışı yapan iş yerleri daha fazla ilgi görüyor. Ailesine ve sevenlerine çeşitli bayram hediyesi almanın telaşına düşen vatandaşlar, kalan süreyi en iyi şeklinde değerlendirirken kimileri de arefe gününde fiyatların daha da ucuzlayacağını düşünerek alışverişini son güne bırakıyor.

Vatandaşların en çok uğradığı mekanlardan biri de Yıldız meydanı oldu. Bayramı daha az maliyetle kapatma hesapları yapan vatandaşlar, Yıldız meydanına akın etti. çarşıya gelen vatandaşlar en çok kıyafet almaya çalıştı.

Vatandaşlar da fiyatları uygun buldu. Bayramlık alışverişe gelen müşteriler tezgahlarda yoğunluk oluşturdu. Yoğunluktan memnun olduklarını belirten esnaf, "Çok şükür beklentimizin çok daha üstünde. Fiyatlarda çok ciddi kampanyalar var. Mağazalarda 130-140 liradan sattığımız tişört, triko 19, 29, 39 liradan satıyoruz." dedi.

13 Haz 2018 - 11:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.