Urfa'ya Essah Bakan Yakışır !

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine getirilmesi Şanlıurfa'da sevinçle

Urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Başbakanlığının kabine değişikliği yapılır yapılmaz Şanlıurfa halkı TV’lere kilitlendi. Kabine değişikliğinde Şanlıurfa’da Belediye Başkanlık döneminde ve Milletvekili döneminde Şanlıurfa halkının gönlünde taht kuran gerektiği zaman halkın fakir Babası olan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Gıda Tarım ve Hayvancılık Bankanı olması Şanlıurfa’da büyük sevinç yarattı.

Şanlıurfa'da bakanlık sevişçi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine getirilmesi Şanlıurfa'da büyük sevinçle yarattı. Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve öncesinde SSK başhekimlik yapması dolayısıyla Şanlıurfalıların yakından tanıdığı Fakıbaba'nın yeni görevi, Şanlıurfalıları sevindirdi.

2004’de AK Parti’den Şanlıurfa Belediye Başkanı seçilen Ahmet Eşref Fakıbaba, 2007 yapılan yerel seçimlerinde AK Parti'nin kendisini yeniden aday göstermemesi üzerine bağımsız olarak katıldığı seçimlerde yüzde 60 oy alarak ikinci kez Şanlıurfa Belediye Başkanı seçilmişti. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Fakıbaba, revize edilen Bakanlar Kurulu'nda; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak yer aldı.

Yılmaz, Milletin Evladı Olması Ve Yerli Olması Kentimiz Açısından Önemlidir

Konuyla ilgili açıklama yapan Aşiret lideri Mahmut Yılmaz , "Ahmet Eşref Fakıbaba Tarım bakanı olması çok olumlu buluyorum yapılması gerekende budur, sayın Cumhurbaşkanımız en doğrusunu yapmıştır. Milletin evladı olması ve yerli olması kentimiz açısından önemlidir. Vatan evladı olan bakanımız, inşallah ülkemiz için de hayırlı çalışmalar yapar." şeklinde konuştu.

Arslan, Başkomutanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Ediyorum

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Fakir babasını göreve getirilmesi isabetli oldu, tecrübeli bir isim. Şanlıurfalılar olarak bu görevini en iyi şekilde yürüteceğine inanıyoruz. Ülke ile kent tarımına ve hayvancılığına ciddi katkılar sağlayacaktır. Şanlıurfa'ya kent kimliği kazandırdı, 7'den 70'e herkesin taktirini kazandırdı Çünkü 3 dönem belediye başkanlığı yaptı çok tecrübeli bir bürokratımızdır Tarımın başkenti Şanlıurfa,'ya Tarım bakanlığı yakışır Başta Sayın başkomutanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sayın Başbakanımıza Şanlıurfa adına esnafım adına Teşekkür ediyorum"dedi

Esnaf Nabi Avcı, ""Ben bir esnaf olarak Fakıbaba'nın Bakan olmasına çok sevindim, Urfa'yı çamurlu yoldan modern yollara çeviren kişi , Yönetim ve idare anlamında tecrübeli bir isme yeni bir görev verildi. Şanlıurfalılar olarak bu görevini en iyi şekilde yürüteceğine inanıyorum"şeklinde konuştu.

21 Tem 2017 - 09:47 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.