Urfa Turizmcileri Darbeyi Lanetledi

Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği düzenlediği basın açıklamasında darbeyi lanetlediğini belirtti.

Düzenlenen basın açıklamasına Turizmci Rehber Odası Eski Başkanı Kamil Türkmen, Turizm Geliştirme Derneği Başkanı Rahime Yaşar, ŞURO Başkanı Müslüm Çoban ve turizmciler katıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“15 Temmuz akşamı ülkemizin geleceğini belirsiz bir istikamete sürüklemek isteyen zihniyet devletimizi ve milletimizin sayesinde emellerine ulaşamamıştır.

Askeri yönetimlerin demokratik ortamların her zaman karşısında olduğu ve ülkelerin gelişimlerini geriletmekten başka bir amacı olmamıştır.

Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği olarak ülkemizin bir daha böyle bir durumla karşılaşmamasını diler, medeniyetin huzurun, barışın, kardeşliğin merkezi olan Peygamberler şehri Şanlıurfamız’dan büyük bir sesle bireysel olarak meydanlardan sonra Urfa Turizmciler olarak biz ülkemiz ve devletimizle bir bütün olduğumuzu ve darbeyi lanetle kınadığımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz”

21 Tem 2016 - 18:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.