Urfa sıcaklarında köpekleri susuz bıraktılar

Urfa sıcaklarında köpekleri susuz bıraktılar

Urfa sıcaklarında köpekleri susuz bıraktılar
Bulent
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde bulunan bir Pet Shop da yaşanan olay hayvan hakları savunucularını harekete geçirdi.

Şanlıurfa genelinde hava sıcaklıkları 55 dereceleri buluyor. Sıcaklık ve oruç nedeniyle sıcaktan bunalan esnaf iş yerlerini öğleden sonra açıyor. Yenişehir’de bulunan bir Pet Shop dükkanı da geceden içeriye koyduğu köpeklerin üzerine kepenkleri kapattı. Sıcakların üzerine direk vurduğu köpek yavrularının suyu bitince yavru köpekler adeta eziyet çekti.

Köpeklerin çığlıklarına vatandaşlar yetişti. Yaşlı kadın ve bir genç köpeklere elleriyle su verdi. Su verildiği sırada iş yeri sahibi de gelip kepengi açarak köpeklerin sularına takviye yaptı.

Vatandaşlar iş yeri sahibine tepki gösterdi…

27 Haz 2016 - 14:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.