Urfa polisi üniversite öğrencilerini broşürle bilgilendirdi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Harran Üniversitesi'nde kayıt yaptıran öğrencilere bilgilendirici broşür dağıttı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2017-2018 eğitim öğretim ile birlikte suç ve terör örgütlerinin eleman kazanma, öğrencileri toplumun huzur ve güvenliğine yönelik eylemlere yönlendirme ve tahrik etmek amacıyla yapmaya çalıştıkları propaganda çalışmalarına propaganda çalışmalarına karşı çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ‘El Ele Güvenli Geleceğe’ projesi kapsamında üniversite öğrencilerine broşür dağıttığı kaydedilen açıklamada,2 bin 300 öğrenciye de birebir ulaşılarak konular hakkında bilgilendirmeler yapıldığı da ifade edildi.

02 Eki 2017 - 12:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.