Urfa otogarında iğne atsan yere düşmüyor

Şanlıurfa otogarı son 3 gündür büyük yoğunluk yaşıyor.

Şanlıurfa otogarı tarihinin en yoğun günlerini yaşıyor. Şanlıurfa’ya gelen Türkmenlerin batı illerine göçüne, Asker uğurlamaları, Öğretmen ve öğrencilerin helmesi eklenince deyim yerindeyse otogarda iğne atsan yere düşmüyor.

TÜRKMENLER GÖÇEDİYOR

Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine yerleşen Türkmenler Batı illerine göç ediyor…

ASKERLER

UĞURLANIYOR

Şanlıurfa’da 1996 doğumlu askerler, vatani görevlerini yapmak için uğurlanıyor. Urfa otogarı askerlerini uğurlamaya gelen aileler ile dolup taşıyor…

ÖĞRETMENLER

HEM GELİYOR, HEM DE GİDİYOR…

Yarıyıl tatilinin bitmesiyle dışarıda görev yapan Urfalı öğretmenler görev yerlerine gidiyor. Urfa’da görev yapan yabancı öğretmenlerin Şanlıurfa’ya gelişleri de devam ediyor. Öğretmenlerin yanı sıra bazı üniversite öğrencileri de eğitimlerine devam etmek için okullarına gidiyor.

Yaşanan 3 etmen Urfa otogarına en yoğun gününü yaşatıyor. Peronlara yanaşan otobüsler dolu dolu yolculuğuna başlıyor…

06 Şub 2016 - 17:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.