Urfa mezarlıklarında örnek çalışma

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi mezarlıklarda vatandaşların yazın sıcaklardan kışın ise olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için bekleme

Urfa mezarlıklarında örnek çalışma
Video için play'e tıklayın

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Asri Aile mezarlığında sundurma çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mezarlıklarda bulunan camii avlularında vatandaşların hava şartlarından etkilenmemelerini sağlıyor.

İlerleyen günlerde kent merkezi ve ilçelerdeki tüm mezarlıklarda çalışmalarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklarda çevre düzenlemesi, çiçeklendirme gibi çalışmalarını yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.
Sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Asri Aile Mezarlığı Camii İmamı Mehmet Emek, "Cenaze namazı kılmak için gelen vatandaşlar yazın güneşte kışın ise yağmurda kalıyordu. Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması ile bu sorunumuz giderilmiş oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, tam yerinde yapılan bir hizmettir. Allah'ın izniyle vatandaşlarımız artık bu sıkıntıyı çekmeyecektir" şeklinde konuştu.

27 Oca 2016 - 11:41 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.