Urfa gıdacılar sitesi yoluna kavuşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çeşitli meslek gruplarının yer aldığı iş yeri sitelerine ulaşım sorununu yeni yollar açarak çözüme kavuşturuyor.

Urfa gıdacılar sitesi yoluna kavuşuyor
Video için play'e tıklayın

Gıda Toptancıları, Mermerciler, Briketçiler, Hurdacılar ve diğer meslek gruplarına yönelik inşa edilen meslek sitelerinin yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisi ve sanayisine destek oluyor.
Evren Sanayi Sitesi bitişiğinde ve Akçakale Yolu’nda yapımı süren sitelerin yollarını açmak için hem hava şartları hem de zor arazi şartlarında mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, kazı ve dolgu çalışmalarıyla sert zeminin bulunduğu alanlarda yol açıyor.

GIDA TOPTANCILARI SİTESİ ASFALTLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Ekipleri, Eyyübiye İlçesinde Evren Sanayi Sitesi bitişiğinde hizmet veren Gıda Toptancıları Sitesi içersindeki ve çevresindeki yolları asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.
Meslek gruplarına yönelik siteleşmelerin yoğun olduğu bölgede yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, uzun bir zamandan bu yana yol sorunu yaşayan Gıda Toptancıları Sitesinin yollarını asfaltlayarak bölge esnafının takdirini topladı.

26 Oca 2016 - 10:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.