Urfa'da Jokeylerin Gösterileri Büyük Beğeni Topladı

Şanlıurfa'da TJK'nın en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan At'la Terapi Merkezi'nin 5.'si Şanlıurfa Hipodromu'nda

Türkiye Jokey Kulübü’nün engelli çocukların tedavisine alternatif olarak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi At’la Terapi Merkezi, İstanbul Veliefendi, Diyarbakır, İzmir Şirinyer ve Bursa Osmangazi hipodromlarının ardından Şanlıurfa Hipodromu’nda hizmete girdi

Şanlıurfa Hipodromu bünyesinde faaliyet gösterecek At’la Terapi Merkezi’nin açılış törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci,Harran üniversitesi rektörü Ramazan Taşaltın, İl Milli Eğitim müdürü Şerefettin Turan ve TJK Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti At’lı dayanıklılık yarışması ve at’lı gösterilerin de düzenlendiği gösteriler yapıldı.

Şanlıurfa Hipodromunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker At'ın üzerinde yaklaşık 5 saat üzerinde kalarak farkındalık oluşturdu, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci At'a binmeye çalışırken düştü.

Basın mensuplarını açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "At'a binmek sevgi işidir, benimde kızım atlara çok meraklı at'a biniyor, seyisliğin cinsiyeti olmaz, erkek te olur kadın da olur o insanın içinden geçen sevgiye bağlıdır.

Özel olarak yetiştirilmiş atlar ve uzman fizyoterapistler eşliğinde terapatik seanslarla fiziksel, zihinsel ve duygusal bozukluğu olan çocukların gelişimine katkı sağlayan At’la Terapi Merkezi, haftanın 3 günü Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 10.30-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezden, tedavisine doktor raporuyla izin verilen tüm engelli çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecek.

# urfa, Jokey

13 Kas 2017 - 16:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.