Urfa'da ilaçlar tesir etmiyor mu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Sancaktar mahallesinde son günlerde yaşanan sinek istilası vatandaşları çileden çıkardı.

Urfa'da ilaçlar tesir etmiyor mu!
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Sancaktar mahallesinde son günlerde yaşanan sinek istilası vatandaşları çileden çıkardı. Sivrisinekler evlerin içine dadandı. Belediye’nin sineklere karşı erken ilaçlama yapması bile fayda etmedi. Özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan sivrisinekler nedeni ile mahalleli bir hayli dertli. Kentin neredeyse tamamında sinek istilası yaşanırken vatandaşlar akşam saatlerinde evlerin içi de sivrisinek istilasına uğradı.
İlçe Belediyeleri bu yıl ilaçlama çalışmalarına erken başladı. Ancak belediyenin erken çalışmaları da sinek istilasının önüne geçemedi. Bazı kesimlerde ise belediyenin kullandığı ilaçların tesirli olmadığı konuşuldu. Evleri sinekleri ile dolan vatandaşlar ,’’Havaların sıcak olmasıyla birlikte evlerin içi sivrisinek doldu. Yüzümüze , işyerimize ve vücudumuzun her yerine yapışıyor.Bununla ilgili yetkililerden ilaçlama bekliyoruz" dediler.

30 Nis 2016 - 16:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.