Urfa'da "En Hızlı Muhabir Koşusu" Düzenlendi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler 'En Hızlı Muhabir Koşusu' düzenlendi.

Urfa'da "En Hızlı Muhabir Koşusu" Düzenlendi
Video için play'e tıklayın

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin iş birliğiyle 11 Nisan Stadyumu'nda "En Hızlı MuhabirKoşusu" düzenlendi.

Kentteki yerel medya kuruluşlarında görev yapan 40 gazeteci, bayrak yerine ellerine mikrofon ile 400 metre mesafeli koşu düzenlendi. 400 metre koşuyu Urfanatik gazetesi birinci, Kanal Urfa Televizyonu ikinci ve Damga gazetesi üçüncü tamamladı.

Ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak, TSYD ve Sabah Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım, Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Nebi Şengöz takdim etti.

Koşunun ardından bir açıklmama yapan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş,; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla en hızlı muhabir koşusunu düzenledik. Gerçekten çok keyifli dakikalar geçirdik güldük eğlendik. Bu kadar yoğun bir katılımı açıkçası beklemiyordum. Arkadaşlarımızın bu yoğun ilgisi gerçekten bizi mutlu etti. Bende müsabakaya katılan basın emekçilerimizi tebrik ediyorum meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak ise “Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bize yaptığı bu jestten dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Biz dernek olarak amacımız gazeteciler sahada 24 saat haber yaparken birde spor müsabakalarında kendilerini haber yapmaları ayrıca grup çalışması yapmaları için böyle bir etkinlik düşündük. Arkadaşlarımız mutlu neşeli, gerçekten güzel bir yarış güzel bir ortam oldu seneye daha kapsamlı daha güzel bir koşu yapacağımızın sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

08 Oca 2018 - 14:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.