Urfa'da Bugün İlk Teravih,Yarın İlk İftar

Şanlıurfa'da 11 ayın sultanı Ramazan'ın gelmesi ile birlikte bugün ilk teravih ve sahur yaşanırken yarın ilk oruç tutulacak.

misafir
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfalılar bu gece kılınacak ilk teravih namazı ve sonrasında kalkılacak sahurla 'On Bir Ayın Sultanı'nı ağırlamaya başlayacak. Peygamberler Şehri olan Şanlıurfada bu yılda Ramazan ayı coşkulu bir şekilde yaşanacak.

Peki İlk Teravih Saat Kaçta Kılınacak?

Ramazan ayının simgesi olan Teravih bu gece kılınacak.Tüm Şanlıurfa halkının sabırsızlıkla beklediği bu mübarek ayın nişanesi olan Teravih bu gece şehrin tüm camilerinde kılınacak.Ramazan ayı çalışmaları kapsamında camilerde bayanlar içinde yer ayrılacak.

Bu yılın ilk Ramazan orucunu tutacak olan Şanlıurfalılar saat:3:0den itibaren oruçlu olacak.Şehrin çoğu camisinde bu saatten sonra hatim cüzleri okunacak

.

26 May 2017 - 11:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.