Urfa'da 3 bin 500 işçi alınacak

Şanlıurfa'da Milli Eğitim Müdürlüğü Müftülük ve Orman Müdürlüğünde 6 ay boyunca çalışacak 3 bin 500 kişi için başvurular başladı.

Urfa'da  3 bin 500 işçi alınacak
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından 6 aylık geçici işlerde çalıştırılmak üzere 3 Bin 500 kişi alımı için başvurular başladı. 3 Bin 500 kişi için sabah erken saatlerinde İŞ-KUR önünde kuyruklar oluştu.3 Mart’a kadar sürecek olan başvuruların ardından kura çekimi yapılacak. Kura çekiminin ardından ismi belirlenen 3 Bin 500 kişi, Şanlıurfa merkez ve 12 ilçe belediyeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve Orman Müdürlüğünde 6 ay boyunca çalışacakları belirtildi.

27 Şub 2017 - 13:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.