Urfa Butik Okuluna Kavuşuyor

Şanlıurfa farklı bir eğitim anlayışla Şanlı Nesil Anadolu Lisesi önümüzdeki 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına merhaba diyecek.

Urfa Butik Okuluna Kavuşuyor
Video için play'e tıklayın

Özel Şanlı Nesil Anadolu Lisesi Okul Yönetimi ve öğretmenler bir otelde iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar programına Kurucu Genel Müdür İbrahim Halil Şihanlıoğlu, Yönetim kurulu Başkanı Mesut Dayan, Kurucu İbrahim Halil Satoğlu, Kurucu İbrahim Akkuş, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu okul yönetimi ve öğretmenler katıldı.

Özel Şanlı Nesil Anadolu Lisesi Butik Eğitim Modeli kapsamında geliştirilmiş eğitim sistemi ile 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına merhaba diyecek.Okulda sınıf, şube ve toplam öğrenci sayısı küçük ölçekli olduğundan; öğrenciler katılımcı olmaları konusunda daha yoğun bir biçimde desteklenecek.

İftar yemeğin ardından açıklama yapan Kurucu Genel Müdür İbrahim Halil Şihanlıoğlu,"Şehrimizin eğitimine bir nebze dahi olsa katkıda bulunmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerle birlikte bir ilim yuvası olma hedefi ve hayali içerisindeyiz. Şanlı nesil okulları olarak sadece öğretimi hedeflerini ve aynı zamanda öğrencilerimizin eğitim modelini de bir üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan ve bunun için elimizden gelen tüm çabayı tüm öğretmen Arkadaşlarınızla birlikte bir eğitim modeli ile karşınızdayız şehrimizde son yıllarda görülen kitlesel eğitim modelinin yanı sıra bizlerin sunmuş olduğu Butik Eğitim modeli sloganımız da söylediğimiz gibi kalabalıklarda kaybolmayan bir nesli yetiştirmeyi amaçlıyor daha az sayıda öğrenci ile daha iyi bir eğitim modeli ile daha yakından bir ilgiyle öğrencilerimizin her türlü eksiğini görecek ve ona göre gerekli müdahaleyi yapabilecek, kalabalıklarda kaybolmasını istemediğiniz bir Şanlı nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz"dedi.

Yönetim kurulu Başkanı Mesut Dayan ise,"Öncelikle bize bu yolda yalnız bırakmayan bize destek veren omuz veren çok kıymetli saygıdeğer büyüğümüz Mehmet Fener ağabeyimiz çok sağ olsun Çok kıymetli Bedih Satoğlu beyefendi ve çok kıymetli Mustafa Akkuş beyefendi sağ olsunlar bizi bu yolda yalnız bırakmadılar maddi manevi desteklerini her zaman yanımızda hissettik. Bir diğer teşekkür Öğretmen arkadaşlarımıza olsun çünkü bizim işimiz öyle bir iş ki yalnız başına yapılabilecek bir iş değil, Herkes bir ucundan tutmadıkça çok ağır bir yük bu yükü kaldırmak ta bize yardımcı olacak diğer öğretmen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederiz. Şanlı nesil dedik Okulumuzun ismine niye Şanlı nesil dedik! Çünkü Şanlı bir nesil yetiştirmek istiyoruz, biliyorsunuz malumunuz özel okulculuk herkesin yaptığı ve bayağı da popüler olan bir iş ama biz buna İş olarak bakmıyoruz biz bir nesil yetiştirmek amacıyla bu yola girdik. İnşallah geliştireceğimiz öğrenciler hem memleketi Hem bundan sonra tarihe iz bırakacak insanlar olacaklar öyle ümit ediyor ve onun için çalışıyoruz. Bu bağlamda öncelikle Şanlı nesil niye Şanlı nesil oldu, çünkü biz Şanlı bir şehirde kahramanlıklarla dolu bir ilde çok mübarek bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. O yüzden yetireceğimiz öğrencilerinde basit birer matematik, fizik, kimya biyoloji işlemleri yapan öğrenciler değil de her şeyden evvel değerler değerlerine sahip insanlar olmasını ümit ediyoruz ve bu amaçla yola çıktık bu teknik ile okul yaptık, Butik okul ile öyle çok kalabalıkları diğerleri toplayıp maksat adı eğitim olsun istemedik hakikaten ağır Öz kaliteli bir iş ortaya koymaya çalışacağız, 20 yıl oldu bu meslekte olalı İbrahim Halil şeyhanlıoğlu ile beraber başlamıştık beraber devam ediyoruz, inşallah beraber de gideceğiz süreç içerisinde İbrahim Halil Satoğlu ve İbrahim Akkuş da bize destek verdiler. Biz inanıyoruz ki kocaman bir aile olduk daha da büyüyecek öğrencilerimizle birlikte çok daha geniş bir aile olarak bu camianın içerisinde uzun yıllar hizmet vereceğiz."dedi.

Özel Şanlı Nesil Anadolu Lisesi Okul Yönetimi ve öğretmenler iftardan sonra çay eşliğinde hasbihal etti.

29 May 2018 - 10:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.