Ünlü Şarkıcı Mustafa Ceceli’nin Aklı Urfa’da Kaldı

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli Turgut Özal Üniversitesi'nin Geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında Ankara Arena'da muhteşem bir konser verdi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Turgut Özal Üniversitesi’nin Geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında Ankara Arena’da muhteşem bir konser verdi. Binlerce kişinin katıldığı konserde Ceceli, şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.Ceceli HarranÜniversitesi’nin Geleneksel Bahar Şenlikleri’deverdigi konserde yoğun istek üzerine Urfa sıra gecelerindende çalan CeceliTurgut Özal Üniversitesi’nin Geleneksel Bahar Şenliklerin’de ise Urfa sıra gecelerinsen’de çalmayı ihmal etmedi.

Turgut Özal Üniversitesi’nin Geleneksel Bahar Şenlikleri bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikler kapsamında Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen kutlamaya binlerce kişi katıldı. Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Oral’ın da aralarında bulunduğu üniversite idarecileri, öğretim üyeleri, okutmanlar ve diğer çalışanların aileleriyle birlikte izlediği, öğrencilerin şarkılara coşkuyla eşlik ettiği konserde sanatçı, en güzel parçalarını seslendirdi. Konser öncesi tribünleri dolduran binlerce kişi Reyhanlı saldırısında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulundu. Programda ayrıca Urfa Sıra Gecesi ve Kuzeyin Uşakları Karadeniz Oyunları sahnelendi. Ceceli’nin muhteşem konserinden sonra havai fişek gösterisi yapıldı.

#

17 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.