Ünlü Cerrah Mehmet Öz Harran Konteynır Kentti Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan ünlü Türk kalp cerrahı Mehmet Öz Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Harran konteyner kentte kalan

Bir reklam kampanyası için Şanlıurfa'ya gelen ünlü Türk kalp cerrahı Mehmet Öz Suriyeli sığınmacıları kaldığı Harran'da konteyner kenti ziyaret etti. Burada Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve kamp yetkililerinden kampa ilişkin bilgiler alan Öz, sağlık merkezini ziyaret edip, Suriyeli doktorlarla görüştü. Kamptaki diğer sosyal yaşam alanlarını dolaşarak, Suriyeli çocuklar ve yetişkinler ile sohbet eden Öz, çocuklara hediyeler verdi.

Suriyeli ailenin kaldığı konteyneri dolaşıp, sohbet eden Mehmet Öz, "Kamplar çok temiz ve sağlıklı. Bu durum beni çok etkiledi. Konuştuğumuz insanlar da benimle aynı fikirde ve bu beni çok mutlu etti" dedi.

Şanlıurfa mutfağında yemeklerin tadan Öz daha sonra Harran ve Göbeklitepe'de reklam çekimlerini katıldı.

23 Eki 2018 - 16:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.