Üniversite’de Bahar Şenlikleri Başladı

Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri bugün öğlen saatlerinde start aldı. Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesinde 4 gün sürecek

Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri bugün öğlen saatlerinde start aldı.

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesinde, 4 gün sürecek olan bahar şenlikleri birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu yıl 14. sü düzenlenen , 5 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek. Bugün öğlen saatlerinde Osmanbey Yerleşkesinde başlayan şenlikler kapsamında öğrenciler stant kurdu. Üniversitenin bünyesinde bulunan bölümler kurulan stantlarda bölümlerinin tanıtımını yaptı. Birçok ünlü simanın katılacağı bahar şenliklerde bu akşam grup model sahne alacak. Yarın ise Akif Çekirge Saz Gurubu, üçüncü gün Bendeniz, dördüncü gün ise Grup Salt konser verecek.

#

02 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.