“Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Turu' start aldı

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklaşa yapılan'Uluslararası

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle ile işbirliğinde yapılan “Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Turu” organizasyonu bugün Şanlıurfa’da start aldı. İlk defa yapılan böyle organizasyona 6 ülkeden toplamda 80 sporcu katıldı. 4 gün sürecek olan organizasyonda bisikletçiler toplamda 629 Kilometre pedal çevirecekler. Balıklıgöl platosundan verilen “Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Turu' startına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi, Gap Bölge kalkınma idaresi başkanı Sabrettin Karahocagil, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Kesküş, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve çok sayıda gazeteci ve sporcular katıldı.

03 May 2018 - 10:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.