Ulucanlar okuyor, Eyyübiye gelişiyor

Eyyübiye Okuyor projesi ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazanmalarına yardımcı olmak ve toplumsal duyarlılık oluşturmayı amaçlayan Eyyübiye

Ulucanlar okuyor, Eyyübiye gelişiyor
Video için play'e tıklayın

Eyyübiye ilçesi Ulucanlar ilk ve ortaokulunda düzenlenen etkinliğe Eyyübiye milli eğitim Şube müdürü Osman Arpag, İsa Aytış, Okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Proje Aralık 2017 tarihi itibari ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 218 okulda 100 bin öğrenci ile Türkiye’nin En Büyük Kitap Okuma Projesi olarak uygulanırken, 100 bin Çocuk 100 Bin Kitap hedefi ile yola çıkılan proje kısa süre zarfında onlarca bağışa ulaştı. Projenin en temel etkinliği tüm okullarda her gün Okuma saatleri yapılması, okuma saatlerine Okul Yöneticileri ve yardımcı personellerinin katılması, dönemde en az bir gün velilerin de katılım sağlaması oluşturmaktadır.

Ulucanlar İlk ve ortaokulunda düzenlenen etkinlikte, Urfa türküleri, Nasrettin Hoca, oyunlar gibi çeşitli etkinlikler de yer aldı. Okul bahçesinde eğitim gören öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte okul bahçesinde hikaye ve romanları okudu. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte çocuklarıyla birlikte kitap okuyan anne ve babaların heyecanlı oldukları görüldü.

# urfa, Okul

17 Oca 2018 - 15:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.