“Ülkenin geleceği gençlerin başarısı ile…”

Kariyer Günleri programında öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini gençlerle paylaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '

“Ülkenin geleceği gençlerin başarısı ile…”
Video için play'e tıklayın

Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen Kariyer Günleri programına katılan BaşkanNihat Çiftçi, başarı sırını gençlerle paylaştı.
Katıldığı programda, öğrenciliğin dünyaya bakış açısını ve yeniliğe açıklığının önemine vurgu yapan Başkan Çiftçi, ülkenin kaderinin ve gelişiminin öğrencilerin başarısıyla doğru orantıda geliştiğinin altını çizdi.
Sohbet havasında geçen programda öğrenciler her konuda Başkan Nihat Çiftçi'ye sorularını yöneltti.
Öğrencilere her şeyden önce insanın önemli bir değer olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi," Hiçbir icat insandan üstün olamaz. En kıymetli varlık insan, en muhteşem icat insandır" dedi.
Toplumunun her branşa ihtiyacı olduğunu ve her uzmanlık alanının temelinde topluma hizmet etmek olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi,"Hangi işi yaparsak yapalım, insanlara nasıl faydalı olabilirimi düşünmek lazım. En güzel yıllar gençlik yıllarıdır, iyi bir eğitim alarak geleceğe yönelik bakış açımızı netleştirmeliyiz. Başarının sırrı çok çalışmaktan geçer, Ülkemiz, ailemiz ve ortak miraslarımız için çok çalışmalıyız" şeklinde konuştu.
Katıldığı programda öğrencilerle sohbet eden Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime ve gençliğe her anlamda destek vereceklerini belirtti. Öğrencilere telefon numarasını vererek, istedikleri zaman arayabileceklerini söyledi.

18 Şub 2016 - 12:06 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.