Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Şanlıurfa’da

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Şanlıurfa'ya geldi.

GAP havalanana inen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir ve İl emniyet müdürü Veysel Tipioğlu karşıladı.

Bakan Arslan ve Fakıbaba, Polis evinde, Sivil Toplum Kuruluşlarının katılacağı Toplantıyakatılacak. Daha sonra esnafı ziyaret edecek iki bakan ardından Harran ve Akçakale ilçesinde incelemelerde bulunacaklar

#

10 Ara 2017 - 10:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.