ÜÇ AYRI ÜLKEDE, ŞANLIURFA’YI ÇOK SEVDİ

Katılımcılar burada bulunmaktan çok memnun olduklarını ve çok güzel bir şehir tarihi ile kültürüyle masal diyarı gibi olduğunu belirttiler. Proje

Katılımcılar burada bulunmaktan çok memnun olduklarını ve çok güzel bir şehir tarihi ile kültürüyle masal diyarı gibi olduğunu belirttiler.

Proje hakkında bilgi veren AGİED Başkanı Mehmet İnat, Bir kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Şanlıurfa ilinin yoğun bir şekilde tanıtılacak ve tüm dünyanın en önemli sorunlarından bir tanesi olan genç işsizliği ile girişimciliğin önündeki engeller konusunda eğitim alacaklarını belirterek şunları söyledi;

‘’ Her genç hayatı için belirli yatırımları eğitim hayatı boyunca yapmaktadır. Bu noktada gençlerin geleceği görebilmesi önemli bir erdemdir. Bunun yanında gençler özellikle 20'li yaşlara hayatları için önemli kararlar vermektedirler. Bu kararlar bazen planlandığı şekilde alınabilmekte ancak bazen ise hayatın gidişatına göre rastgele gibi meslek seçimi gençler tarafından yapılabilmektedir. Bugün tüm gençler bir şekilde hayatları için seçimler yapmaya zorlanmaktadırlar. Bu noktada projemizin teması tüm gençleri ilgilendirmekte ve gençlerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Bizde dernek olarak hedef kitlemiz olan gençler ve girişimciler için böyle bir proje hazırlayarak katkıda bulunmak istedik.”

Projeyi Avrupa Birliği Bakanlığı ve Eyyübiye Belediyesinin desteklediğini vurgulayan İnat, “Umarım ki bu faaliyetlerimiz Şanlıurfa’nın tanıtımına katkıda bulunur. Bundan sonrada bu şekilde hizmetlerimiz devam edecektir. Herkesi Derneğimize üye olmaya davet ediyorum ve destek veren Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

#

30 Oca 2015 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.