Tutanaklar kitaplaştırıldı

Siverek Belediye Başkanlığı sivil toplum kuruluşları kanat önderleri Mahalle Muhtarlarının katılımlarıyla yapılan beş yıllık stratejik kalkınma

Siverek Belediye Başkanlığı sivil toplum kuruluşları, kanat önderleri, Mahalle Muhtarlarının katılımlarıyla yapılan beş yıllık stratejik kalkınma toplantılarının tutanaklarını kitaplaştırdı. Oluşturulan kitaplar, toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarına dağıtılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan strateji komisyon başkanı Belediye Başkan yardımcısı Hasan Baydilli yaptığı açıklamada, “Yerel Yönetim reformu kamu hizmetlerinin hizmetten yararlanmasına ihtiyaçlarının en etkin biçimde cevap vermesi amaçlanmakta. Katılım etkinlik saydamlık hesap verebilme gibi değerlerin kamu yönetim sürecinde ön plana çıkarmaya çalışmaktadır. Genel olarak kamu reformumu yönetim çerçevesinde yerel yönetimlere çok daha fazla yetki ve görev verilmesi ve böylece yerinde yönetim ilkesinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Belediyemizin sivil toplum kuruluşları muhtarlar ve kanat önderlerinin yönetim ve hizmetle ilgili görüşleri alınarak hazırlanan bu plan yerel yönetimimizin kılavuzu konumundadır. Kitaplaştırdığımız kalkınma planından 500 adet basılıp paydaşlarımıza ve ilçede bulunan diğer kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılacak”dedi. Haber Merkezi

#

05 Ara 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.