Tur Minibüsü Baraja Uçtu

Kayseri'de öğretmen ve ailelerini taşıyan minibüs baraj gölüne uçtu. Kazada 6 kişi öldü 26 kişi yaralandı. Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde

Kayseri’de öğretmen ve ailelerini taşıyan minibüs baraj gölüne uçtu. Kazada 6 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Kayseri’nin Yahyalı İlçesi’nde, Nevşehir’den geziye gelen öğretmen ve ailelerini taşıyan midibüs bugün Çamlıca-3 Baraj gölüne uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.Nevşehir’in Gülşehir İlçesi’ne bağlı Karacaşar Beldesi İlkokulu ile ilçe merkezindeki Sevim-Erdoğan Öz İlkokulu öğretmen ve aileleri, midibüsle Kayseri’nin Yahyalı İlçesi’ndeki Kapuzbaşı Şelaleleri’ni gezmeye gitti. Geziye çıkanların bulunduğu Karacaşar Belde Belediyesi’ne ait 50 NC 057 plakalı midibüs, Kapuzbaşı’na giderken, Yeşilköy yakınlarında bugün saat 11.30’da Çamlıca-3 Baraj Gölü’ne uçtu.Kazanın duyulması ardından UMKE kurtarma ekipleri ve ambulanslar sevkedildi. 13 ambulans ve 1 ambulans helikopter kaza bölgesine giderken, ilk bilgilere göre 6 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.VALİ’DEN AÇIKLAMAKayseri Valisi Şerif yılmaz, Yahyalı ilçesinde bir midibüsün baraja düşmesi sonucu meydana gelen kazada ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.Yeşilhisar ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, yaptığı açıklamada, ""Bir midibüsün Yahyalı ilçesinde baraja düştüğünü öğrendim. Kazada ölü ve yaralılar olduğu bilgisi verildi. Ben de olay yerine hareket ediyorum"" dedi.Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibinin sevk edildiği öğrenildi.

HABERLER

#

01 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.