TSYD'den Keşküşe teşekkür

GAP Arena Stadyumu basın tribününde yapılan yeniliklerden dolayı TSYD ve Sabah Gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım ve Gazeteciler Şanlıurfa

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, basın tribününde düzenleme çalışması yaptı. Basın mensuplarının daha rahat çalışması amacıyla koltuk ve masalar yenilendi, Televizyon yerleştirildi, yıllardan beri basın tribünde olmayan hizmetler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Hakan Keşküş'in gelmesiyle yapıldı. Basın tribün yeniden dizayn edilerek oturulacak hale geldi ve Kentte ve dışarıdan gelen gazeteciler görevlerini rahatlıkla yapabilecek duruma geldi.
Konuyla ilgili açıklama yapan

TSYD

ve Sabah Gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım, " Daha önce basın tribününde kirli ve plastik koltuk üzerinde oturulurken şimdi basın tribününde oturulabilecek koltuk yaptırıldı. Spor yazarları yazı yazabilmeleri için masa monte edildi. Masaların üzerinde de spor yazarların pozisyonları tekrarını izlemleri için televizyon yerleştirirdi. Şuanda basın tribünde internetle birlikte basın mensupların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamaktadır. Bizler ne zaman bir eksikliğimiz olduğu zaman Keşküş'e ilettiğimiz zaman hemen olay çözülüyor, bundan böyle basın türbinine giriş ve çıkışlarına kimse karışmayacak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir personel görevlendirecektir. Görevlide akredite olan ve basın kartı olan gazetecileri basın tribününe alacaktır. Ben Türkiye spor yazarlar ve Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Hakan Keşküş'e teşekkür ediyorum"dedi.

25 Mar 2017 - 10:06 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.