Toru “Bu toprağın Türküleri” programına konuk oldu
Haber Merkezi
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, Kon TV’nin “Bu toprağın Türküleri” Çanakkale özel programına konuk oldu.
Konya’da uydudan yayın yapmakta olan Kon TV’nin “Bu Toprağın Türküleri” programına konuk olan AK Parti Şa
18 Mart 2015 Çarşamba 12:27
Haber Merkezi
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, Kon TV’nin “Bu toprağın Türküleri” Çanakkale özel programına konuk oldu.
Konya’da uydudan yayın yapmakta olan Kon TV’nin “Bu Toprağın Türküleri” programına konuk olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, Çanakkale Zaferi ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.
Salı günleri Kon TV’de yayınlanan “Bu Toprağın Türküleri” programına konuk olanlar arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milletvekili aday adayı İbrahim toru için klip besteleyen Aşık Zeki Erdali, Çanakkale ile ilgili güzel ezgilerini seslendirdi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru için güzel sözler sarf eden Aşık Erdali, Urfa’nın değerlerini bildiğini söyledi.
Şanlıurfa’nın vefakar ve cefakar işadamı, medya mensubu ve Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, programda iş hayatındaki başarıları da anlattı. Aşık Erdali, İbrahim Toru’dan güzel sözlerle bahsederken, Toru ise, “Başarı varsa hepimizindir, başarısızlık varsa benimdir” diye yanıtladı.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.