THK’dan duayen başkana taziye mesajı

THKŞanlıurfa şube başkanı ve Kick BoksMilli Takım teknik direktörü Murat Akaltun, Türk futboluna büyük emekler veren ve kurumsal, profesyonel futbol t...

THK

Şanlıurfa şube başkanı ve Kick BoksMilli Takım teknik direktörü Murat Akaltun, Türk futboluna büyük emekler veren ve kurumsal, profesyonel futbol takımı nasıl yönetilir anlayışını ortaya koyarak Türk futbolunda ekol olan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

THK Şanlıurfa Şube Başkanı ve Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun mesajında, “Sayın İlhan Cavcav Türk futboluna çok ciddi emekler vermiş değerli bir ağabeyimizdi bununla birlikte bir futbol takımı nasıl kurumsallaşır, profesyonelleşir ve kendi gelirleriyle ayakta durabilir ve kar edebilir anlayışını ortaya koyarak model bir kulüp yönetim başkanlığını bütün Türkiye ye göstermiştir. Dolayısıyla Türkiye de bütün spor camiasının ilhan abisi olmuştur. Bilgisiyle birikimiyle tecrübesiyle ufkuyla bütün spor camiasına yön vermiştir. Türk spor camiası büyük bir duayenini kaybetti üzüntümüz çok büyük merhuma Allahtan rahmet diliyorum, Mekânı cennet olsun kabri nurla dolsun inşallah. Yakınlarına da sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

23 Oca 2017 - 15:51 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.