TGK ve GGF’DEN ŞUÇGAD’a Ziyaret

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu( TGK) teşkilat başkanı Sefa Özdemir ve Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu( GGF) Başkanı Mehmet ÇelikŞanlıurfa Çalışa...

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu(

TGK

) teşkilat başkanı Sefa Özdemir ve Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu(

GGF

) Başkanı Mehmet ÇelikŞanlıurfa Çalışan Gazeteciler derneği (

ŞUÇGAD

) başkanı Tahir Gülebak’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Şanlıurfa’da aktif görev yapan basın mensuplarının sorunları görüşülürken kente hizmet veren Yerel Gazetelerin ilan durumuna da değinildi. Birçok kamu kurum ve kuruluşun doğrudan temin ile alım gerçekleştirmesine 81 ilin basın mensupları tepki göstermişti. Başkanlar Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taşınan bu sorunun Şanlıurfa’da giderilmesi için yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişi bulundu.

04 Ara 2017 - 19:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.