Tesisler bayramdan sonra açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç yapımı tamamlanan sosyal tesislerin bayramdan sonra hizmete açılacağını belirtti. Sosyal

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yapımı tamamlanan sosyal tesislerin bayramdan sonra hizmete açılacağını belirtti. Sosyal Tesislerin Restaurant kısmında meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Güvenç, yıllardır kapalı olan parkın, Sosyal Tesisleri haline geçiş sürecini anlattı. Başkan Güvenç, iftar sonrasında bir konuşma yaparak, önemli konulara değindi.

“CUMHURİYET PARKINI ATIL DURUMDAN ÇIKARDIK”

Daha sonra meclis gündemine ilişkin konuşan Başkan Güvenç, Temmuz Ayı Büyükşehir Meclis Toplantılarının çok verimli bir şekilde geçirdiklerini belirterek, “Meclisimizden önemli kararlar geçti. İlimizin geleceğini şekillendirecek kentsel dönüşüm ve diğer konularda olumlu etkilerini çok geçmeden bu şehir görecek. Şanlıurfa’nın nasıl geliştiğini bu meclisle birlikte halkta görecek. Şanlıurfa’mız ve halkımız buna layık. Bu içinde bulunduğumuz park çam ağaçlarından oluşuyordu. Sizlerin kararıyla burayı bir park ve Sosyal alana dönüştürdük” dedi.

Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde Bin 200 metre pist yaptıklarını ifade eden Başkan Güvenç, bu pisti ilerleyen zamanlarda tartan pist haline getireceklerini söyleyerek, “Şanlıurfa’da bu uzunlukta bir pist yok. Gençlerimiz ve vatandaşlarımız günlük koşu yapıyor ama böyle bir pisti yoktu. Bunu sağlamış olduk” dedi.

Cumhuriyet Sosyal Tesislerinin arkasında yer alan 260 dönümlük meyve fidanlığıyla 110 dönümlük tesisleri birleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Güvenç, “Şanlıurfalıların piknik yapabileceği, çocuklarının oyun oynaya bileceği, gençlerin yüzebileceği derli toplu; amacımız güvenilir, hijyenik, ekonomik şartlarda hizmet sunmaktır. Arkadaşlarıma, meclis üyelerine ve Park Bahçe, BELSAN müdürüme, Genel Sekreterime teşekkür ediyorum, büyük emek verdiler. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

TESİSLER AÇILIYOR

Cumhuriyet Sosyal Tesislerini piknik ve mesire alanı olarak düzenlediklerini söyleyen Başkan Güvenç, “Bayramdan sonra bütün Şanlıurfalıları buraya davet ediyoruz. Buranın diğer özeliği 1200 metrelik pistiyle bütün sporcu kardeşlerimizi yürüyüş ve koşu yapmaya davet ediyorum. gençlerimizi havuzda yüzmeye davet ediyorum. Kompleks bir tesis oldu. emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Burayı daha iyi hale getireceğiz, Urfalılara layık bir tesis haline gelecek” dedi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE TATİL YOK

Ağustos ayında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinin tatilini kaldıran meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Güvenç, “Ağustos ayında inşallah önemli kararları dairelerimiz hazırlayacak, yani bizim tatil yapacak vaktimiz ve hakkımız yok diye düşünüyorum. Halkımız bizden hizmet bekliyor. Gösterdiğiniz bu hizmetten dolayı, birlik beraberlikten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

ORTADOĞU’DAKİ ZULMÜ KINADI

Öncelikli olarak dünya gündeminde yer alan Filistin’de, Irak’ta, Musul’da, Kerkük’te, Mısır’da Müslümanlara yapılan zulmün bir an önce sona ermesi temennisinde bulunan Başkan Güvenç, “İnşallah huzur içerisinde bayramı idrak ederiz. Bu temenniye yeryüzünün çok ihtiyacı var. Çünkü şu anda Müslümanlara ağız tadıyla oruç tutmak layık görülmüyor. Filistin’de Arap, Irakta Arap, Musul’da Arap, Kerkük’te Arap hepsi Müslüman; oruçlarını huzur içerisinde tutamıyorlar hepsi bizim insanımız. Bu yüzden hepimiz birlikte dua edelim. İnsanlar inançlarının gereğini huzur içerinde yapabilsinler bunu temenni ediyor ve dua ediyoruz” dedi.

#

20 Tem 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.