Temiz bir ev istiyor

Şanlıurfa'da iki evlilik yapıp her iki eşinden de ayrıldıktan sonra dul maaşı alan kadın devletin yardımını beklediğini söyledi. Hızmalı

Şanlıurfa’da iki evlilik yapıp, her iki eşinden de ayrıldıktan sonra dul maaşı alan kadın, devletin yardımını beklediğini söyledi.

Hızmalı mahallesinde oturan Şükran Bişar, ilk eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarıyla yaşamaya başladığını ancak, yardıma muhtaç olduğu için ikinci evliliği yapmak zorunda kaldığını belirtti. İkinci evlilikten de memnun kalmadığını dile getiren Bişar, eşinden ayrılarak, şimdi hurda toplayarak, geçimini sağlamaya çalıştığını söyledi. 5 çocuk annesi olduğunu, evlenen 3 çocuğunun kendisine bakmadığını dile getiren Bişar, “ilk evliliğimi yaptım, ayrıldım daha sonra evlendim ondan da ayrıldım. Şimdi çocuklarımla birlikte harabe bir evde yaşıyorum. Kiralık olarak oturduğum evin kira parasını karşılayamıyorum. Üç tane çocuğum evli ama bana bakmıyorlar, sabahtan akşama kadar hurda toplayarak, geçimimi sağlamaya çalışıyorum ama yetiştiremiyorum” dedi.

#

19 Mar 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.