TEKSTİL YATIRIMCILARI VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

-Haber Merkezi- Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek kendilerine tahsis edilen 350 dönümlük ve 5000 kişi çalışılması öngörülen tekstil adasında

-Haber Merkezi-

Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek kendilerine tahsis edilen 350 dönümlük ve 5000 kişi çalışılması öngörülen tekstil adasında incelemede bulunan yatırımcılar, kendilerine Organize Sanayi Bölgesi hakkında yapılan teknik bilgilendirme ile alt yapısı bitirilen alanda fabrika inşaatlarına başlayabileceklerini için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Konu hakkında görüşlerini dile getiren İlimiz Valisi İzzettin Küçük; “Organize Sanayi Bölgesinde yapılan çalışmaların istenen seviyede devam ettiğini, bu çalışmalar neticesinde 3. OSB’de taleplerin anında karşılandığını ve bu bölgenin tahsislerinin hızla yapıldığını, tekstil adasına özel bir önem verdiğini, bu alana yapılacak yatırım sonunda 5.000 civarında kişinin çalışacak olmasının Urfa’da işsizliğe köklü bir çözüm getireceğini, kendilerinin sürekli olarak yatırımcının yanında olduğunu ve yatırımcıları Şanlıurfa’ya beklediklerini” ifade etti.

Toplantının sonunda Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin Küçük tarafından konuk Heyet Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye Şanlıurfa’nın geleneksel mırra takımı hediye edildi.

#

08 Ara 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.