Tekme Atarak 2 Aylık Bebeği Öldüren Cani, Gülerek Adliyeye Gitti

Adana'da sarhoş bir genç Suriyeli ailenin olduğu elektrikli bisiklete tekme atınca anne kucağındaki 2 aylık bebek yere düşerek öldü. Yakalanan

Adana'da sarhoş bir genç, Suriyeli ailenin olduğu elektrikli bisiklete tekme atınca anne kucağındaki 2 aylık bebek yere düşerek öldü. Polisin 55 ayrı güvenlik kamerası kayıtlarını tarayarak yakaladığı zanlının, adliyeye sevk edilirken gülümsemesi dikkat çekti.

SARHOŞ GENÇ, AİLENİN OLDUĞU BİSİKLETE TEKME ATTI

Adana'da geçtiğimiz hafta cuma günü 19 yaşındaki Abdülkerim B. arkadaşlarıyla birlikte alkol almaya başladı. Sarhoş olan Abdülkerim B, akraba ziyareti sonrası evlerine gitmek için Suriye uyruklu Muhammed Elmansur'un kullandığı elektrikli bisiklete tekme attı.

2 AYLIK BEBEK BİSİKLETTEN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Şahsın savurduğu tekme, kucağında 2 aylık kız bebeği Esma Mansur'un olduğu Zeynep Mahruk'a isabet etti. Sürücü de tekme sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedince anne ve kızı, elektrikli bisikletten düştü. Bu sırada bebek, annesin kucağından fırlayarak kafasını yola vurdu.

Abdülkerim B, baba Muhammed Elmansur tepki göstermesi üzerine olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken Minik Esma Mahruk, Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Düşmeye bağlı beyin travması geçiren Minik Esma, hastanede 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

UZUN ARAŞTIRMALARDAN SONRA TEKME ATAN KİŞİ BULUNDU

Hastanenin 'şüpheli ölüm' raporu vermesi üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil veya katilleri bulmak için çalışma başlattı. Polis, bir taraftan bölgede görgü tanığı bulmak için çalışırken diğer taraftan da çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

55 kamerayı tek tek inceleyen polis, kaçan 5 kişiyi tespit etti. Şahısları yakalayan polis, Suriyeli aileye teşhis ettirdi. Şahsın, yağma, kasten yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan suç kaydı bulunan Abdülkerim B. olduğu ortaya çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLİRKEN GÜLÜMSEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Gözaltına alınan zanlı Abdülkerim B. ifadesinde "Boğma içtik. Yoldan geçen bisiklete tekme attım. Bebeğin ağlama sesini duyunca kaçtım, kafam çok güzeldi o yüzden tekme attım" diyerek sorgusunda suçunu itiraf etti.

'Kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edilen zanlının gülümsemesi dikkat çekti. Şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

BEBEKLERİNİN DOĞUMU İÇİN SAVAŞTAN KAÇMIŞLAR

Suriyeli ailenin ise 2 ay önce Halep'ten savaştan kaçarak önce Hatay'a daha sonra da Adana'daki akrabalarının yanına geldiği öğrenildi. Zeynep Mahruk ve Muhammet Elmansur'ın dünyaya gelecek çocukları için ülkelerinden kaçtığı belirlendi.

Anne Mahruk, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirterek, "Elektrikli bisikletle giderken, bebeğim benim kucağımdaydı birden birileri geldi tekme attı, ben ve kızım düştük, kızım daha sonra öldü, her şey birden oldu" dedi.

HABERLERCOM

#

08 Mar 2018 - 10:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.