Tek Kalem buluşmalarında Haliliye konuşuldu

Şanlıurfa tarihinde bir ilke imza atan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Şanlıurfa için tek kalem buluşmalarına devam ediyor. ŞUÇGAD'ın

Tek Kalem buluşmalarında Haliliye konuşuldu
Kazatacı
Video için play'e tıklayın

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u dernek binasında ağırlayan gazeteciler Haliliye’nin sorunlarını konuştu. Haliliye Belediyesinin projelerini, çalışmalarını ve yaptığı organizasyonların anlatıldığı programda Belediye Başkanı Demirkol gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haliliye İlçesinin ve Haliliyeli vatandaşların sorunlarının konuşulduğu toplantıda Göbeklitepe ve tanıtımları üzerinde duruldu.

Şanlıurfa ve bölgenin umudu olan Haliliye İlçe sınırları içerisinde yer alan tarihin bilinen en eski yapıtlarının bulunduğu Göbeklitepe’nin tüm dünyaya tanıtılmasını gazetecilerden talep eden Başkan Demirkol, “Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği’ne mensup genç gazetecilerimizle, basınımızın genç güzide mensuplarıyla bir araya geldik. Belediye olarak insanımıza hizmet etme noktamızdaki anlayışımızı ortaya koymak ve kendimizi ifade etmek için geldik. Ayrıca, bölgemizin sahip olduğu ve gençlerimizin istikbali olacak, doğmamış çocukların ekmek kapısı, huzur şehri Şanlıurfa’nın, tüm dünyaya tanıtılmasında sahip olduğumuz Göbeklitepe gibi bir eserin basınımızın genç mensupları tarafından tüm dünyaya tanıtılması yönündeki taleplerimizi ifade ediyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerin dışında, karşılıklı sohbet anlayışı içerisinde gençlerimizin bize tavsiyelerini, Şanlıurfa’da ve Haliliye’de görmek istedikleri hizmetleri geleceğe dair umutlarını hep birlikte değerlendirdik. Bunlardan çalışmış olduğumuz, yapmış olduğumuz hizmetleri zaten yapmışız, yapmadıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Arkadaşlarımızdan tekliflerinden, tavsiyelerinden uygulanması mümkün olanlarını yine birlikte önümüzdeki günlerde uyguladıktan sonra yine bir araya geleceğiz. Bu tavsiyelerin boşa gitmediğini, bu hususta genç, yaşlı tüm kesimlerin bizim katılımcı belediyecilik anlayışımızı sergilemek amacından tüm vatandaşlarımızın da bize tavsiyelerini her zaman için bekliyoruz. Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’ne mensup bu genç kardeşlerimizin gözlerindeki ışıktan ilkeli, doğru ve düzgün haber yapma noktasında kararlı olduklarını ve bu gözlerindeki şevkin ömür boyu devam etmesini Cenab-ı Hakk’tan temenni ediyorum” dedi.

ŞUÇGAD

Başkanı Tahir Gülebak ise toplantıya katıldıklarından dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ederek, “Başkanımızın da bilmesini isteriz; Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak 15 günde bir Şanlıurfa’nın problemlerini bizzat sorumlu belediye başkanlarımızdan, müdürlerimizle karşılıklı tartışarak derneğimizde tek kalem çatısı altında toplanmaya başladık. Bugünde Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, bizi kırmadı. Derneğimizi ziyaret etti” diye konuştu.

13 Şub 2016 - 13:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.