Tehlikeye 2 metre kala!

Şanlıurfa'nın karaköprü ilçesinde yeni yapılan yol yükseltilince elektrik direği ve teller evlere ve yola çok yakın olmasından dolayı tedirginliklerini

mahmut sak
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü İlçesine Bağlı Doğukent Mahallesinden geçen elektriktelleri mahalle sakinlerini korkutuyor. Evlere ve yola oldukça yakın mesafeden geçen elektrik telleri vatandaşlar korku içerisinde yaşıyor. Büyük tehlike içerisinde yaşayan vatandaşlar elektrik tellerin bir an önce yükseltilmesi veya kaldırılmasını bekliyor.
Karaköprü ilçesinde geçen yıl başlanan yeni yol çalışması sırasında yükseltilen yol nedeniyle elektrik telleri alçakta kaldı. Yaya giden vatandaşlarla elektrik telleri arasında yaklaşık 2 metre mesafe olması vatandaşları korkuttu.
Elektrik tellerinin ve kablolarının neredeyse yola değecek şekilde söyleyen mahalle vatandaşları “Elektrik telleri evlere yakın olduğu ve yolun hemen dibinde olması büyük tehlike arz ediyor. Yol kenarında 2 metre mesafe olan bu elektrik telleri adeta ölüm saçıyor. Yoldan geçen yayaların gece farkında olmadan tele değmesinde olacaklardan kim sorumludur. Allah korusun bir şey olduğu zaman bunun hesabını kim verecek, çocukların elektrik telleri ve direklerin olduğu alanda okula gitmesi ayrı bir sıkıntı yaratıyor. Yola yakın Elektrik direği ve teller okula giden çocuklar için büyü bir tehlike oluşturuyor. "diye tepkilerini dile getirdiler.

10 Şub 2017 - 10:34 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.