Tehlikeli yüzme engellenmeye çalışılıyor

Eyyübiye Belediyesi ile Kendirspor'un ortaklaşa hazırladıkları ve Eyyübiye Belediyesinin sponsorluğunu yaptığı yüzme yarışmasında dereceye giren

Eyyübiye Belediyesi ile Kendirspor’un ortaklaşa hazırladıkları ve Eyyübiye Belediyesinin sponsorluğunu yaptığı yüzme yarışmasında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Osmanlı Mahallesi’nde bulunan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Osmanlı Mahallesi Yüzme Havuzunda gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Yarışmaya,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kendirspor Kulüp Başkanı Murat Basyan ve Kendirspor Antrenörü İsmail Buz’un yanı sıra yüzme yarışmalarında dereceye giren sporcular katıldı. Dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Başkan Ekinci verdi.

Düzenlenen yüzme yarışmalarında gruplar halinde toplamda ise 350 farklı yaş ve kategorilerde bulunan sporcular katıldı. 1 hafta süren yüzme yarışması sonucunda 40 sporcu dereceye girerek kupa ve madalyaları ödüllendirildi.

Genç sporculara kupa ve madalyalarını takdim eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bugün burada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin bünyesinde hizmet vermekte olan havuzlarda 8 ayrı kategoride yarışan gençlerimiz oldu ve bugün burada bu gençlerimize ödüllerini verdik.Burada aynı zamanda futbolda ilgilenen gençlerimiz var ama bugün mevsim itibariyle yüzme branşında yarışmalar yapıldı ve Kendirspor bünyesinde bu branşlarda başarılı olan gençlerimiz oldu.Burada bizim gayemiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onları bu kötü alışkanlıklara bulaşmalarını engellemek bu anlamda bu gençlerimizi bir arada tutmak ve onları kötü alışkanlıklardan korumaktır.Biz daha önce de ifade etmiş olduğumuz gibi sosyal belediyecilik manasında her zaman gençlerimizin yanında olacağız ve onları kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için bizlere ne görev düşüyorsa elimizden geleni yapacağız” dedi.

“ANALARIN FERYTALARINI DUYMAK İSTEMİYORUZ”

Ekinci, konuşmasının devamında, “Biz belediye olarak kanal boylarında yüzen ve daha sonra analarının yükselen feryatlarını duymak istemiyoruz biz bu anaların feryat figanlarının yerine bu gibi havuzlarda yüzen çocukların yükselen sevinç çığlıklarını duymak istiyoruz. Belediye olarak havuz çalışmalarımız başka mahallelerde de devam etmekte olup kanal boylarında da havuz yapma çalışmalarımız var ve bu çalışmalarımız bittiği zaman burada çocuklarımızın sevinç çığlıklarını inşallah duyacağız.Bizler bu konuda bizlere her zaman yardımcı olan Kendirspor kulüp Başkanı Murat basyan ve hocalarına çok teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

#

18 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.