Tatlıses, üzüntüsünü Instagram'dan dile getirdi

Dün Şanlıurfa'da meydana gelen bombalı saldırı sonrası şarkıcı İbrahim Tatlıses memleketindeki bu olay için üzüntüsünü Instagram'dan

Şanlıurfa'nınViranşehirilçesinde hakim, savcı ve emniyet mensuplarının oturduğu lojmana yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi. Şarkıcıİbrahim Tatlısesde memleketinde meydana gelen bu acı olaylar sonrası, üzüntüsünüInstagram'dan dile getirdi.

"SEBEP OLANLARA LANET OLSUN"

Şarkıcıİbrahim Tatlıses, yaşanan bu acı olaylar sonrası duygularını dile getirmek içinInstagram'dan fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına da duygularını yazdı. Tatlıses, "3 yaşında masum bir çocuğun ölmesine sebep olanlara lanet olsun." dedi.

TÜM ÜLKEYE SABIR DİLEDİ

İbrahim Tatlısesüzüntüsünü ifade ettiği paylaşımın altına şu notu düştü: MemleketimŞanlıurfa'mda,Viranşehir'de meydana gelen patlamayı üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. 3 yaşında masum bir çocuğun ölmesine sebep olanlara lanet olsun!!! Memleketime sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim... Allah ülkemizi korusun, bu acılar artık yaşanmasın.

İşteİbrahim Tatlıses'in o paylaşımı:

19 Şub 2017 - 14:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.