Tarihi ve kültürel konular konuşuldu

Bir dizi temas ve geziler için kente gelen Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Başkan Güvenç'i makamında ziyaret etti. Vali Cengiz ile bir süre makamında

Bir dizi temas ve geziler için kente gelen Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Başkan Güvenç’i makamında ziyaret etti. Vali Cengiz ile bir süre makamında genel gündem üzerine sohbet eden Başkan Güvenç, Şanlıurfa ve Mardin ile ilgi tarihi ve kültürel konularda konuştu.

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz’in Şanlıurfa’yı ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Güvenç, “Valimiz hayırlı olsun ziyaretimize geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Mülki İdare Amirliğinin güzel isimlerinden bir tanesidir. Güzel hizmetler yapıyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Sohbetin ardından ziyaret sebebiyle ilgili olarak açıklamada bulunan Mardin Valisi Cengiz, Başkan Güvenç’e Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dileyerek, “Şanlıurfa’nın Eski Valisi şu anda Büyükşehir Belediye Başkanı olarak komşu vilayetlerin Valiliğini yaptık beraber çalıştık. Sevdiğimiz meslek büyüğümüzü Belediye Başkanı olduğundan dolayı ziyaret etmeye geldik. Bu güne kadar Vali olarak yürütmüş olduğu hizmetleri arttırarak, büyüterek Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yürüteceğine inancımız sonsuz. Şanlıurfalıları şanslı görüyorum. Kendisine tekrardan hayırlı olsun diyorum” dedi. Haber Merkezi

#

21 May 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.