Tarihi Balıklıgöl Platosunda 1 Mayıs Akını

Bu yıl ilk defa Şanlıurfa'da kutlanan ve yaşanan üzücü kazanın ardından hayatını kaybeden işçiler nedeniyle kısa konuşmaların ardından iptal

Tarihi Balıklıgöl Platosunda 1 Mayıs Akını
Video için play'e tıklayın

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Türkiye’nin çeşitli ilinden gelen işçiler Balıklgöl, Dergah Camii ve Hz. İbrahim’in doğduğuna inanılan mağarayı ziyaret etti. Kimisi piknik yapan vatandaşların kimisi ise kutsal mekânları ziyaret ederek balıklara yem atıp dualar etti. İşçiler Haşimiye’de bulunan ciğercilerin önünde uzun kuyruk oluşturdu. Balıkların yemesi için atılan yemin artık tüketilmediği ve göl kıyısında yem öbeklerinin biriktiği görüldü.

Balıklıgöl yerleşkesine akın eden işçiler, Balıklıgöl'ün, gezilip görülmesi gereken yerlerin başında olduğunu belirterek, Balıklıgöl’ün huzur verici bir ortam bulduklarını ve tarihi yerleri gezmenin mutluluk verdiklerini belirtiler.

01 May 2019 - 14:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.