Tabela Konuldu Ama Çalışma Başlatılmadı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yer alan ve 13 yıldır kentsel dönüşüm bekleyen Yeşildirek mahallesi Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeşildirek

13 Yıl önce dönemim Belediye Başkanı şimdiki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kentsel dönüşüm müjdesi verilen mahallede 3 Belediye ve 4 Genel secim geçiren mahallede hiç bir gelişme yaşanmadı. Aradan 13 yıl geçti bir faaliyet olmadı, Ev sahipleri, evlerini ne yıkabildi ne tadilat yapabildi. Yeşildirek'te bulunan yüzlerce ev sahibi, kentsel dönüşümde mahallelerine ne zaman sıranın geleceğini merak ediyordu. Yaklaşık 5 Ay önce mahalle girişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeşildirek kentsel dönüşüm projesine başlıyoruz" yazılı tabelayı gören mahalle halkı umutlandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeşildirek kentsel dönüşüm projesine başlıyoruz" yazılı tabelanın dikilmesi Yeşildirek Mahallesi’nde sevinç yarattı. Tabelanın asılmasından bugüne kadar hiç bir çalışmanın yapılmaması Mahalle vatandaşların umutlarını kırdı.

Mahalle vatandaşları, "Bizler 13 Yıldır Kentsel proje kapsamında evlerin yıkılıp yeni evleri kavuşmanın hayaliyle yaşıyoruz 13 Yıldır evlerde ne bir tadilat nede belediyelerinden düzgün bir hizmet görmedik yaklaşık 5 ay önce Büyükşehir Belediyesi tarafından bir tabede asıldı, ama aradan geçen zamanda ne bizi soran oldu, nede bir çalışma başladı, Kentsel dönüşümü başlatan dönemin Belediye Başkanı şimdiki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'dan bu konuda bir özveri bekliyoruz biran önce çalışma başlasın da bizde kurtulalım"şeklinde sitem ettiler.

06 Eki 2017 - 09:23 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.